Tog helg!

hc3a4lge-ledigTog helg igår kväll efter 22-tiden… Alltså från jobbet, mitt jobb. Men det innebär inte att jag har kunnat ta ledigt från allt som blivit lidande här hemma på gräddhyllans residens.

Så idag har jag stojat och donat, det luktar som en parfymfabrik efter alla goda rengöringsmedel som jag spritt lite var stans här hemma. Det blandat med massor av ren tvätt som doftar ljuvligt av softlans härliga sköljmedel.

9789175031743_200_en-man-som-heter-ove_pocketBlev allt lite paffa i kväll när Noel skulle lägga sig i sin nybäddade säng och jag hör Noel ropar till mig. Mamma, tack för att Du har städat mitt rum. Det värmde i mammarikas hjärta, för det är alltid kul att få uppskattning här hemma ju. Och som sagt, Noel är inte den som ger sådan komplimanger, då han har en syn på städa som ingen annan människa kan förstå sig på… Inte städat alls om han får bestämma!

Har busat lite med Vippan, Elsa och Bosse när jag tog paus från allt städande. Gjorde deras första kloklippningar idag, vilket gick över förväntan bra. Var lite nervös, då de har så små klor och tassar. De är ju inte heller direkt stilla, för de vill ju utforska världen nu också.

Har även gjort sista avmaskingsdosen idag, det var också rätt så roande att titta på de små när de får i sig den där vita sörjan. Tror att det smakar skit jag, om jag ska tolka deras miner, spottande och fräsande. Stella vill verkligen inte ta det. Hon försökte rymma n är hon såg vad som var på gång, men snabb som jag är fångade jag henne i språnget bort från mig.

9789187319181_2_25047Tänkte jag skulle ta sista kvällsrundan med Stella snart, ställa mig i en var dusch och sedan läsa några rader ur den nya boken jag börjat läsa. Nu börjar det äntligen bli lite spänning, så den lockar. ”Två Soldater” av ”Roslund & Hellström”, så en recension kommer när boken är slut.

Kan däremot prata gott om förra boken jag läste. ”En man som heter Ove” av ”Fredrik Backman”. Kan bara säga, har Ni inte läst den… Skynda, skynda, skynda till bibblan, bokaffären eller vart Ni nu brukar fixa ert läsmaterial ifrån. Jag skrattade, kände med, grät om vart annat… Det boken hade allt som jag gillar från blad ett till sista bladet.

Men nu, ut i höstkylan och rasta Stella en stund!!! (gubben har demonstrativt tagit av sig brallorna, så det kan bara betyda att han inte tänkt gå ut nämligen).

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.