Top Modell eller Troll?!

sjuk_63799241_174073165Den sjuke har bara en önskan och det är att bli frisk!!!!

niagarafallenKänns som om knoppen håller på att exploderar och att någon stoppat upp två tamponger i näsagångarna på mig… Å andra sidan när man vaknar på morgonen och reser sig upp så ligger niagarafallet i lä… Tur man hittat kärleken och fingerkorkat han, för inte är man fräsch på morgonen och  lätena som kommer från mitt vackra nuna ska vi inte tala om…

tampongKan bara konstatera att det är sjukt tråkigt att vara sjuk när man både behöver och vill vara frisk. Det har ju suttit i över två veckor nu och det tycker jag räcker för i år.

Kan tala om att det bakas fortfarande bröd här hemma på gräddhyllan och nu kan jag inte sluta baka för jag får så in i bomben gott betyg om min fina lilla Liam. Det är det bästa brödet han har ätit… Så mammarika får nog snällt hålla familjen med nybakat bröd var och vart annan dag… Det är lyx!!!!

I morgon ska jag försöka mig på att sätta mig och göra en liten bröllops-blogg från i lördags… Jag trotsade febern då jag inte ville missa årets fest, en av alla årets fester när jag tänker efter…

Det var ju nyårsfesten, Patriks 50-årsfest och så kommer Andreas (gammal klasskompis från Taberg) 40-års fest… Men Catharina och Jon hade dock en storslagen fest, svårt att bräda den helt enkelt…

Näe, om jag skulle slänga mig i soffan igen?! Kanske ska skrämma maken min då jag ser för taskig ut nu när det rinner ena stunden och nyses ut andra medan håret blir en ända stor tova… Beskåda och avgör själv ”Top Modell eller Troll?!?!?!”

snor

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.