Toppen make!!!

 

Så är snart dagen här som jag längtat efter… fredag, härliga fredag, i morgon är det äntligen fredag!
Varför denna längtan? Jo, i morgon åker vi ner till torpet för att hämta ny energi, andas och ha trevligt. Outi, Tommy och Alexander kommer ner med och vi ska passa på att fira Alexander då han fyller 6 år.
Nu var det så länge sedan vi var på torpet och det ska bli så mysigt. Får nog ta med sig varma kläder och elda mycket för att hålla värmen uppe då det börjar bli kallt ute. Ser fram mot när mörkret lägger sig och alla värmeljus lyser upp tillvaron. Barnen myser en stund framför tvn innan de kommer somna in och vakna till en ny dag med massor av bus, lek och äventyr.
Så därför har jag längtat till just den här fredagen som komma skall i morgon!
Nu sitter jag här och funderar på om jag ska packa min träningsväska då jag ska till sjukgymnasten direkt efter jobbet i morgon. Det kommer ju vara snävt med i tid i morgon för jag börjar oförskämt tidigt i morgon, vem tusan kom på att man ska börja 6:45?!?!
Nå väl, jag har ju något roligt att se fram mot så det får väl gå som allt annat! Jag väntar ju även på Thomas som jag så i 20 minuter efter att han slutat jobba för idag. Han ko hem, gav mig en kram, bytte om, tog sig lite käk och åkte iväg. Nu var det en godemans kurs som han anmält sig till och det kan ju vara bra att gå en sådan då han är just en godeman… Inte bara en godman, han är en toppen make till mig med…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.