Torkat upp, kaffet slut och en J .Lindeberg…

Nu har jag inte mycket kvar att göra, så nu kan jag sätta mig med en kopp kaffe och kolla runt lite. Thomas är på A6 och spendera lite tid och pengar och mina små prinsar är ute och leker av sig en stund.

I natt vaknade jag upp precis så som det är på reklam ibland. Detta är sant och jag började skratta lite för mig själv. Det finns någon tonårsreklam för acne där någon ska på date eller fest och får värsta finnen.

Så var det för mig i natt, jag vaknade upp av att det gjorde ont och jag kände hur denna hemska röda finne började växa och gro mitt på hakan. Ja, det har aldrig hänt förr att jag vaknat av det men det är ändå typiskt att man ska få en sån när man ska iväg på en fest.

När Thomas såg mig idag var det finnen han nämnde först av allt, så det är den stor finne och då förståligt att man vaknar av denna finne. Hur jag ska dölja den vet jag inte för jag tror inte på den förbaskade reklamen heller… Men annars så får jag väl gå runt och se ut som en stopp skylt, det är väl inte mer med det… Kanske någon stannar och prata lite med mig då för att de tror att man inte får går vidare innan man har stannat och pratat…

Nu har jag suttit här och fördrivit tiden lite under tiden har jag slurpat kaffe och torkat upp efter en dusch. Perfekt, tre saker samtidigt. Detta måste tyda på att jag är en kvinna och en effektiv sådan!

 

 
P.S gubben kom hem nu med en ny fin skjorta… En J. Lindeberg… Men det är han väl värld min älskade man!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.