Torsk, potatis & äggsås!

sjukEfter att ha sovit de sista dagarna så gjorde jag så även idag. När barnen har gått till skolan och jag släkt ner så inser jag att kroppen och framför allt knoppen inte är på hugget och då lägger jag mig i tron att jag bara ska vila lite. Nästa gång jag tittar på klockan har den snart blivit eftermiddag, vilket får mig att fundera på varför inte hundarna har väckt mig. Efter en närmare titt ser jag ju att de är lika utslagna som jag… Tror Stella och Elsa gått och åkt på lite influensa de med? Eller är de bara två chihuahuor som vill sympatisova med matte?! Jag föredrar det sistnämnda, så därför bestämmer jag att så är läget.

Känner mig bedrövad över att ha svikit gruvan, bara en sån sak jag göra att jag känner mig än mer febrig då jag måste sjukskriva mig. Undrar varför man har dåligt samvete över gruvarbetet? Är det så att jag är oersättlig? Eller är det så att jag gillar mitt arbete och har en moral som står över min influensa?! För nog bestämma mig för det sistnämnda här med…

Nåväl, bara för att mammarika är hemma och sjukskriven innebär det inte att livet utanför murarna stannat upp här hemma på gräddhyllan. Snarare tvärt om då det har blivit nytt år och med nytt år är det nystarter på terminerna för aktiviteter.

69746_142346Så nu är skolan igång igen och efter första terminen är det dags för Liam och Noel att uppgradera sig till en ny nivå. Liam, mitt lilla hjärta börjar då fyran och det känns inte direkt verkligt. Noel tar över trean från Liam och då inser jag än mer att detta är konstigt, då jag tycker mina små fortfarande är små.

Men även de vardagliga saker rulla på, så om jag ligger här hemma och sjukt hjälper ju inte det att mina två kommer hem från skolan snart och behöver mat. Därför är det nog tid för mammarika och ta två alvedon och sätta igång med middagen. Idag består middagen av kokt tork med potatis och som grädde på moset som man säger så är det en god äggsås till detta.

Hoppas det duger att mätta familjens magar idag.

God eftermiddag på Er!

nar-karlek-ar-kryddan-tycker-alla-om-maten

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.