Torr pizza & simskola…

Väntar med spänning på att Liam och Noel ska få börja sin simskola… Noel frågar hela tiden om det är dags att åka och Liam verka börjar nog bli lite mer intresserad än vad han var för någon dag sen.

Jag är så trött idag och ögonen går i kors, min hjärna har gått på högvarv hela helgen på jobbet och jag tror mig nog tycka att det har varit den värsta helgen någonsin på jobbet. trodde inte min hjärna kunde bli så uttömd som den har varit idag, ja igår med…

Börjar få stor ångest inför tisdag då jag ska laga ett hål, ett gammalt hål och inte bara att det kostar multum det är så otroligt obehagligt med bedövningspruta och sen borren… Men, men det är väl bara att bita ihop… eller inte för då kan tandläkaren ju inte borra hahaha…

Thomas hade gjort hemmagjord pizza till sig och barnen och när jag tittade på den när jag kom hem så sa jag att den ser lite torr ut, det var då Thomas kom på att han glömt osten och osten är ju A och O på en pizza.

Idag har det varit betydligt skönare att gå ute och inte så bitande kyla. Det gillade jag och det gillade min nacke så nu har jag inte lika ont längre… Gott!!!

Nej, nu behöver jag lägga mig ner en stund för att orka med kvällen på Ekhagen!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.