Torsdag, vad komma skall?!

Torsdag morgon, ja för en del är det redan förmiddag nu men för mig är det morgon.

Vaknade av att Noel stod vid min sida och pratade med mig, funderade på varför inte Thomas vaknade och vände mig om och fick till min förskräckelse se att sängen var tom. Vadan detta, jag har inte fått en hejdå puss och började undra vad klockan var. Tittade snabbt och den var 07.09 och då betyder det att Thomas är på jobbet.
 
Messade till Thomas att han glömt säga hejdå till mig och då pep det till vid sidan av mig. Jaha, Thomas nummer har nu porterats över till hans nya mobil, den fina iPhone som är vit som snö. Tog upp den försiktigt och slog numret till Willy Wonka’s fabrik och e en väldigt förvånad Thomas svarar.. Öhh hur kan du ringa från min mobil när jag har med mig den?!?!
Japp, numret har porterats och Thomas har nu den gamla mobilen som Ej är i bruk på jobbet. Det måste vara helt underbart att slippa höra den ringa eller att det piper i den med en massa sms från sin fru…
 
Men frågan var ju varför Thomas inte sagt hejdå till mig och svaret var att han hade inte hjärta att väcka en sovande törnrosa, jag sov så djupt att han beslutade sig att gå utan den dagliga morgon pussen… Sa till Thomas att det var så konstigt och så tomt att det är värt att bli väkt för nästa gång… Är homosapien vane djur eller inte?!?!
 
Undra vad komma skall den här lite mulna, små snöiga torsdagen kommer att ge mig?! Förmodligen en massa jobb i och med att jag ska jobba men förutom det då? kanske en oväntad ”hej, hej” på stan från någon man känner, eller en liten present från någon som tycker man är värd det… Ja, det återstå och se och tur är väl det att man inte vet framtiden!!
Men än så länge så har dagen, ja morgonen varit bra och jag hoppas på att det kommer att fortsätta så…
 
Arbete är det mest fantastiska som finns här i världen, så vi bör alltid spara en del till morgondagen.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.