Torsdagen…

 

Efter en svettig liten packning så kom jag äntligen in i bilen och hämta Liam och Noel på förskolan. Det tog lite tid att plocka ihop barnens saker för det var sista dagen på Jära Gårds förskola, nästa gång de ska dit så blir det efter semestern.  Nu ska de gå 2 veckor på en annan förskola innan vi går på semester.
Men det gick ia alla fall bra och jag tog vårt pick och pack upp till Mariebo för att hämta upp Victoria. När jag nästan var framme så ringde pappa och behövde lite saker från Biltema så jag lämnade av Liam och Noel hos Catharina så de slapp att sitta i bilen i värmen medans jag far runt. Ner till stan och fick tag i det pappa behövde, trodde jag… Så klart att jag köpte en grej fel men det går att byta som tur är.
Tillbaks upp till Mariebo för att hämta upp alla tre barnen och sedan bar det äntliga av till torpet, min viloplats på jorden. Där kan jag rensa tankarna där kan jag njuta och där mår jag bra. Väl framme packade jag upp sakerna och skar upp lite vattenmelon som vi mumsade i oss i värmen. Pappa kom förbi på en kopp kaffe och barnen hoppade i poolen direkt. Victoria ville sen efter att vi fixat upp allt gå ner och bada i dammen så det gjorde vi. Fram med stegen till bryggan och några handukar vandrade vi ner för att njuta i det varma, svala vattnet. Liam och Noel tog på sig arm puffar så att även de kunde simma runt en stund.
Efter detta började faktiskt magarna bli hungriga för nu började äntligen att svalna av lite och det gick att andas. Så jag tog fram grillen och satte igång med maten. I kväll vart det grillad kyckling med grillad färskpotatis som är så gott. Det vart uppskattat av alla och det vart inte så mycket över efgter alla var färdiga.
Jag fixade disken och Victoria, Liam och Noel gick in till soffan för att äta lite mys framför tv. Efter detta tog vi oss en kvälls promenad i det sköna kvälls vädret med Olle och gladas var nog Olle som fick nosa på både det ena och det andra…
När vi kom tillbaks var klockan redan 21 så nu var alla tre små trötta och jag ha nattat de nu och det låter som om alla har somnat efter lite bus så klart. Det är ju inte var dag det sover tre barn i samma rum så det är svårt att hålla sig helt stilla utan att retas, ja från Liam och Noel i alla fall. Victoria är ju hur snäll som helst och inga problem men hon ä ju också 12 år.
Nu sitter jag och glor på tv, äter jordgubbar, dricker brusvatten och skriver lite blogg. Jag har även precis hängt upp en tvätt och lyssnat lite på fåglarna som visslar utanför dörren. Inte ett ljud från massa bilar eller folk, lugn och ro så som det ska vara på landet.
Min kära man ringde innan idag och var på glatt humör, ja inte undra på det han hade varit och köpt sig en ny dator. Så nu har han en ny liten leksak att pyssla om. Och inte bara det han skulle ut och åka lite MC. Ja det drog i Mc Donalds magen sa han för han var för trött att bre sig några kvälls mackor.
Jag har passat på att leka lite med den nya kameran men jag har inte fattat så mycket än. Det är många finesser på den så det kommer att ta tid att lära sig tror jag. Det sla bli spännande att se resultatet sen när jag lägger in fotona i datorn. Ja, sen även hur det blir när man framkallar på det gamla hederliga sättet.
Jag vill försöka att lära mig lite nu innan söndag när vi ska gå på dop för Huga och så klart Linneas kalas som de har samtidigt Henke och Ewa. Vi får hoppas att vädret är med oss på söndag för allt ska hållas ute i trädgården och det ska bli kul för jag har aldrig varit på ett dop som hälls hemma och inte i trädgården heller.
Kom att tänka på sist jag var på torpet och sov över vart det fortfarande kallt så jag fick tända en brasa, nu är det så varmt att jag får öppna fönstret. Vilken ironi, jag är aldrig nöjd hehe…
I morgon kommer i alla fall Thomas ner och efter att Stefan jobbat klart så kommer även han för att stanna tills på lördag. Sten den lyckosten börjar sin semester sen, en annan får allt slita lite till. Sen drar Stefan vidare upp till Anna och för Anna håller jag tummarna. Anna har sökt ett jobb i Jönköping som jag verkligen hoppas att hon får, det vore jätte kul.
Nä, om jag skulle ta mig en kvälls dusch det är ju inte dumt att kyla ner sig lite sen luktar jag nog lite grill efter grill festen som vi hade innan i kväll…
Så hej hopp världen!
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.