Torsdagens första del.

Torsdag och nu är det eftermiddag. Solen skiner men det var inte så varmt ute som jag önskade idag. Ska snart ta på mig igen för att bege mig till förskolan och hämta hem kottarna.

Har varit på utbildning/info idag och det var ju givande idag tycker jag allt. Det som jag tycker är kul är att få träffa andra bst:are så man kan prata lite över gränserna och ta del av hur de gör vid vissa situationer. Nu har jag kommit i en grupp med andra bst:are som jag ska fortsätta träffa för att göra en utvärdering och vi fick ”kvalitet, hur?” Ja det blir intressant att se vart detta leder men det ¨kändes bra tycker jag allt.

Har lämnat över lite barnsaker till en arbetskamrat idag med som väntar smått. Kul att veta att det kommer att komma till användning. Nu har det bara legat i vårt förråd och tagit plats. Älskar att göra utrensningar, känns bra i hjärtat att städa rent i förråden. Kommer säkert att sova mycket bättre inatt nu när jag fått rensa lite hehe… Ja, jag gjorde i alla fall Frida glad och det glädjer mig.

Lyssnar nu på lite utländsk radio och det spelas goe musik i mina öron, kommer nog att utnyttja min nya funktion mycket själv på min hemsida tror jag.

Nu ska jag ut och leta reda på vaktmästaren hos oss sen så gå till förskolan. Så jag avslutar med att detta var första dela av torsdagen.

Musik är det enda språk som inte behöver översättas.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.