Träning ger färdighet!

 

Då har jag klarat av den här dagen och överlevt utan skråmor och förvirring. Ja, det började ju rätt bra, fick inte sovmorgon även om jag så önskade. Barnen var vakna och det var ju lika bra det för Liam skulle ju till skolan.
Efter jag och Noel lämnat av Liam åkte jag och Noel hem. Vi började med att slappa en stund i soffan, ja jag hade tänkt läsa JP men det första jag satte mig så hade jag en Noel på mig som mer än gärna vill gosa i mammarikas knä.  Så tidningen har jag fortfarande inte kommit till skott med att läsa och nu känns det som om det som var nyheter däri är passé för i morgon kommer det ju en ny.
Fick för mig att ta tag i köket, två tvättar och lite dammsugning innan det blev en paus i soffan igen med Noel. Tiden rinner iväg så även Noel var färdig att lämnas över till kommunens ansvar medans jag återgick till hemmet för att läsa lite innan jag skulle luncha. Läste ut boken som jag började på härrom dagen så nu vet jag inte riktigt vad jag ska läsa, men det ger sig säkert.
Lunch och sen förbereda mig för att åka till sjukgymnasten och göra mitt första pass där. Gick ju som handen i handsken och jag överlevde även det. När denna timma var över så vart det duschen och vidare till gruvan. Mammarika hade ju glömt hårfönen så det vart att åka iväg med vått hår, men det torkade under eftermiddagen…
Nu sitter jag här och funderar på hur jag ska orka med den otroligt långa arbetsdagen i morgon. Hela dagen är späckad så när jag väl kommer hem efter mina 10 timmar blir det nog soffan och kisa lite med ögonen. Precis som nu, tröttheten kom snabbare än blixten nu…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.