Tranås Spa

Nu sitter jag här, mätt och go och en kopp nybryggt kaffe som jag smuttar på medan jag funderar över vad som komma skall…

jagare1Veckan som kommer blir väldigt hektiskt, full fart för oss alla. Thomas ska åka på utbildning gemen arbetet från onsdagen till torsdagen. Jag ska åka på konferens med min gruva till Tranås spa mellan torsdagen och fredagen. Innan detta är det vanligt kneg varje dag. Väl hemma på fredagen så är det hem en sväng, packa upp och krama om barnen för sen drar Thomas, jag, Outi, Annette, Kitty-Lou och Marianne på första delen av ”Jägarexamen”. Liam, Noel och Alex har ju skolan och träning på detta, så det kommer som sagt var bli en väldigt hektiskt vecka.

nudlar2För även om det blir helg så är jag och Company även på jägarkursen på helgen också. Det blir att laga matlådor alabama till oss alla, för någon gourmetmat kommer det inte att hinnas med. Tur att barnen gillar nudlar!!!

Ja, ibland är det fullt upp för att sedan vara helt tomt på saker att göra. Då sitter man där i soffan och tycker synd om en själv för att det inte finns något roligt att göra.

qh_grand_boras_spa1Ser i alla fall fram mot gruvans dagar i Tranås. Lyxa till det med lite hotelldrulle, slippa bädda sängen, slipper laga mat, slipper gå ut med hundarna, slipper att höra barnens tjat om ditt och datt. Tänk att gilla sin gruva så mycket att jag tycker det är gött att komma hemifrån, undra hur många som gillar gruvan lika mycket som jag?!

Nähä, nu är kaffet slut, lika så hjärnan här. Så det är lika bra att sätta igång med det som ska göras och med det menas det såklart damma och dammsuga sovrummet… Underbart kul med helg!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.