Trassel!

Då är mammarika äter igen torsk, väldigt torsk och har ny fyllt på mitt lilla lager med olika aloe Vera produkter från Forever living. Katta har haft sitt lilla party i kväll och det kunde ju inte mammarika hålla sig ifrån.

Ja, dels för att det just var aloe Vera, sen är ju alltid gratis kvällsmat och men framför allt så är det underbar att någon gång per år slippa alla kvällsrutiner med mina älskade små underbart härliga barn. Ja, det är skönt att komma hem och de sover, slippa att tjata om allt som de inte vill göra på kvällen då de oftast kommer på så mycket annat att göra än att just göra det som ska göras.

Dagen har varit kanon för övrigt, vart lite roligt då både maken och jag hade tid nästan samtidigt hos sjukgymnasten (blev lite full i skratt nu när jag skrev, för jag skrev först veterinären och såg det sen och vi har inte varit hos veterinären) för det har aldrig skett av vi varit där tillsammans.

Jag skulle ju göra ett litet träningspass och Thomas skulle in till sin och få lite undersökt med sin onda axel. Jag var klar samtidigt som Thomas och fick höra av han att han fått lite skäll då han har slarvat med sina övningar, så nu har Thomas bönat och bett om att jag ska tjat på han.

Undra om Thomas kommer ångra att han bett sin fru att tjata på han?!?! Undra om han var vaken vid detta tillfälle? För tycker han inte att jag annars tjatar så ska det tjatas rejält nu och det bästa av allt.. jag kan hänvisa att han bad mig, helt underbart!

I morgon ska mammarika jobba lite halvt natt, det ser jag icke fram mot. Det är visst ett ont måste så det är bara att bita ihop. Mammarika är ju så kvällstrött nu för tiden och inte bara det… Mammarika är ännu morgontröttare så jag undrar hur det ska gå på lördag då Thomas är på jobb?!?!

Men jag hinner väl knappt vara trött på lördag för det är ju fullspäckat hela dagen med aktiviteter. Det bästa av allt är att det är roliga aktiviteter med. Först ut till knivshult för att umgås och få inta en god lunch. Sen tar vi droskan hem till nedre gräddhyllan och fira av Kitty att hon fått ännu mera rynkor än innan.

Men där trodde man att det skulle vara slut, men så är icke fallet på lördag. Nej, jag och barnen bryter upp lite lagom diskret från kalaset för att åka förbi Willy Wonka’s fabrik och plocka upp maken som gjort sitt där vid 15 tiden.

Hade det varit en vanlig lördag så hade vi åkt hem och slappat men det ska vi inte göra det heller. Nej, vi har bokat biobiljetter för att gå på bio hela familjen med Outi, Tommy, Felix och Alexander. Vi ska se den nya filmen ”trassel”, tror att barnen kommer tycka det ska bli jätte skoj, ja vi vuxna med!

Nepp, nu är det soffan innan sängen!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.