Tre önskningar i en…

Hemma efter en lång dag från gräddhyllan. Kommit i säng redan också för i morgon är det tidigt värre som jag ska upp och göra ett arbetspass.

Läste ut boken igår av Stefan Tegenfalk, vredens tid. Den var bra den boken. Den gjorde så jag både blev arg, glad och nyfiken. Precis som ett Kinderägg, tre önskningar i en.

Funderar på om det är fristående serier han skriver eller inte. Detta var första boken som jag läst av han så jag har inte så mycket koll. Har varit så inne på andra författare, mestadels svenska författare av någon konstig anledning.

Nu har jag huggit tag i en ny bok med Viveca Sten, tror i alla fall att den är ny. ”I natt är du död” heter den i alla fall och jag hittade den bland nyheter på adlibris.se Så himla bra ställe att beställa pocketböcker på, billigt, snabbt och gratis frakt. Precis som ett Kinderägg, tre önskningar i en där med.

Men för att både hinna läsa och få skönhetssömn är det väl lika bra jag stänger ner min lilla blå laptop som jag har i nattduksbordets lilla låda. Ful pryl men ack så bra…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.