Trögt att komma igång…

Det är en trög morgon idag, hjärnan vill inte hänga med. Ja kroppen är inte piggare heller men upp från sägnen har jag tagit mig och fått på oss kläder och fixat frukosten. tog mig en vals med dammsugaren när jag ända var i gång man kan säga att jag hade den som rullator mellan rummen, bra att stödja sig emot när man är trött.

Thomas ringde lite glad här innan med för de var snart på väg hem, det lät som om Thomas allt hade lite hemlängtan. De andra hade inte lagt sig förens tidig morgon även idag/igår så det var svårt att få upp dem, men till slut hade han lyckats och det var Thomas som skulle köra för de andar var väl mer eller mindre lik på grund av olika drycker som fanns till hands igår…

Jag ska bjuda Marie på stan på lunch idag och efter det ska vi och barnen åka en sväng till Nässjö. Marie har inte sett Susanne butik och ville göra det och vi har inte så mycket annat för oss under dagen. Efter denna lilla tripp så ska jag vila farm tills Catharina och Victoria kommer och löser av mig så jag kan åka till jobbet för att spendera kvällen med arbetskamraterna. Vi ska ut och äta och ha en så kallad ”Kick On”. En träff efter sommaren nu när alla har kommit tillbaks och för att umgås lite utanför arbetets ramar. Det ska bli kul, sker ju inte allt för ofta.

Jag tänkte ta tag i en liten flugjakt här hemma i köket. Jag har blivit invaderad av små äckliga flugor igen men jag hittar inte källaren till vart de kommer ifrån. Ställde ut min lilja innan på balkongen om det var därifrån de kom så lär de väl dö av kyla. Lilja ska jag ända gräva ner på torpet nu för den har gjort sitt.

Kanske borde gå och ta lite nässpray för nu är det täppt igen. Det växlas mellan dagarna från att rinna till att täppa… Skumt.

Nej här får jag inte så mycket mer gjort, lika bra att lyfta på arslet och sätta fart!

En av människans äldsta behov är att ha någon som undrar var man är när man inte kommer hem på kvällen.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.