Trött och lite simning..

 

Andra gången och det gick än bättre idag för Liam och Noel på simskolan. Nästa gång ska de börja med riktiga simtagsövningar sa fröken Kajsa idag. Det ser jag fram mot och jag hoppas att även Liam och Noel gör det.
Nu är jag trött och jag vet inte vart tröttheten har kommit ifrån för jag har sovit skapligt bra i natt. Dagen har rullat i lagom fart och jag kan inte påstå att jag har tagit i allt för mycket i hushållsarbetet. Har för mig någon stans att söndag är just en vilodag och man skall inte arbeta och är det så vill jag ju inte störa ordningen…
Tror jag trillar av stolen idag, för Noel har inte varit uppe en ända gång i kväll och inte frågat efter vatten eller något annat som stör. Tror att simningen gör Noel väldigt trött och efter lite kvällsmat är det perfekt för Noel och Liam att gå och lägga sig.  Kanske därför som jag är så trött för att jag tittat på i badhuset?!?!
Blev lite full i skratt idag för igår bestämde sig jag och Thomas för att göra ett super röj nere i vårt förråd och att vi inte hade något annat för oss. Men vid nio tiden i morse hade jag fått ett mess från Katta och Peter som undrade om vi var sugna på att ta en fika ihop i all enkelhet. Så ja frågade Thomas om han hade lust med det och det svarade Thomas ja på ganska fort, ja så fort utan att han tänkte efter. Sen när vi satt där borta och drack lite kaffe berättade jag vad vi egentligen skulle ha gjort och då började Thomas att skratta och kom på att det här förslaget som vi satt på var allt trevligare än att tillbringa i ett mörkt källarförråd och jag har en benägenhet att hålla med han till fullo…
Nu till soffan för lite tv tittande…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.