Trötta barnaben!

 

Nu har vi varit ute och gjort av med en massa överskottsenergi på oss alla tre. Det var jätte skönt att komma ut i friska luften och känna några få solstråla i ansiktet.

Önskade nu att Liam blir helt okej för han var helt färdig och svetten rann om han så han orkar leka som vanligt. Efter lite vila i soffan har vi även intagit en god lunch bestående av stuvade makaroner och ugnsbakad falukorv, vilket skrovmål alltså.

Nu inväntar vi alla gäster för att åter kalas lite smått här hemma. Jag han även byta gardiner på Noels rum till de fina nya underbara coola som jag så länge längtat efter. Blev lite full i skratt innan för en stund sen, det ringde på dörren och jag tänkte det var barn som ville sälja majblommor. Men det var det inte, fast barn var det tror det stod tio barn utanför dörren. De fråga så snällt om de fick gå ut med vår hund!? Hmm hund, vilken hund?! Nej sa jag har ingen hund sen tänkte jag för mig själv att hade jag haft det så hade jag inte släppt ut den till tio barn heller.

Nu ska jag ta mig en koppa efter maten kaffe innan fika kaffet, de Ni!!

Att alltid vara en smula barn, det är att vara riktigt vuxen.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.