Tröttare…

 

Kvällen blev lång igår och den var fullspäckad vilket visade sig idag då tröttheten föll över mig. Efter att ha lämnat av Liam på skolan och Noel på förskolan så åkte jag hem och satte mig i soffan för att se på lite morgon-tv och vad som har hänt i världen på nyheterna.
Men jag fick visst inte göra det för jag blev väckt av telefonen någon timme senare och fattade nada, jag var totalt väck. Är fortfarande jätte trött men har gjort lite för att piggna till. Jag var ute och tog mig en härlig promenad i det kalla vädret och njöt av solen som tittade farm över den blåa himlen.
Nu inväntar jag tiden, snart ska jag åka hämta Thomas för att köra hem han och barnen och sen ner till Riksbyggen och ha styrelsemöte med intresseföreningen. Men idag blir det en lyxig sådan, det skulle visst bjudas på jultalrik, inte illa det inte.
Liam och Noel lös upp som små solar i morse då de insåg att det var första december, inte för att det är något speciellt som ska hända utan för att då får de öppna sina chokladkalendrar som de har sneglat på ett tag nu.
Nu är det ju så att kära, underbara Siv kommer ju alltid med varsin kalender till barnen för att hon håller de så kärt om hjärtat och mammarika köpte ju en också för mammor vill ju också vara snälla ibland. Så nu har de två var vilket de kom på i morse och gjorde upp sinsemellan att de kunde ju öppna en lucka efter frukost och en efter kvällsmaten. När de kom på det förslaget så kan inte mammarika gå emot när de var så enade så det fick bli så.
Fick en liten valp här hos mig i eftermiddag, en söt liten Seppo som håller mig sällskap. Det är bara det att nu är han så trött efter både promenad och en himla massa bus att han är totalt slut och vill inte sova ensam utan ska var i knät hela tiden. Så nu ligger han i mitt knä och huvudet gubbar upp och ner då jag skriver på tangenterna då huvudet vilar på ena armen. Men det verkar inte störa en trött liten valp, utan snarare tvärt om han sover som en stock.
Nu till sminket inför mötet, kan ju göra en kraftansträngning till att bli någorlunda snygg ellr?!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.