Trötter…

Pust stånk och stön, idag är jag trötter. Har nu kommit hem efter en dag på jobbet. Han men en lunch innan jobbet med Eva, Catharina och Susanne idag. det var ju skit kul.

Susanne var på hugget, Eva och jag fick höra att ”ja Ni vet Ni som har rynkor” kanske inte det man vill höra… Snyft. Sen så fick jag veta att Susanne äter ett piller som ska göra boobsen större… Hmmm undra om Jultomten är muslim med?!? Men hon tror stenhårt på detta och man ska ju ej ta bort någons framtidstro, även om jag ville förskona henne denna bistra sanning hon snart kommer att skåda. ” De har Ej växt”. Detta lilla undervärk ska då ersätta det medicinska ingreppet sas det?!?! Ja, vi får se tills vår lilla resa till Cypern om hon har fått några större bröst, upp till bevis Susanne!!

Jo, jag var ju och tog en kaffe hos Marie nere i staden med innan lunchen hade ju en sak att lämna över till henne… Så man kan ju säga att jag har roat mig hela dagen innan jobbet. Har ringt upp till Kamilla som ligger på sjukan med och kollat av läget då och då. Nu så när jag testade i kväll så vart telefonen avstängd. Kan det vara på G nu så de är nere på förlossningen. Ja det återstår ju att se om det kommer något pip eller en liten signal, kvällen är ju inte helt slut än.

Nu ska jag fixa så att jag kommer i säng tidigt, har ju tre små att göra i ordning inför förskolan tidigt i morgon. Sen bär det iväg till Värnamo och där får jag se vad som väntar mig?!?

Sov gött ”Over and Out”

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.