Trökväder

cartoon-stick-woman_96855244Idag är det riktigt trökväder ute, från morgon tills nu och säkert ända fram tills det är läggdags. Surt, då jag har varit mestadels ledig från gruvan idag. Harr haft en träff med mina andra kollegor som är med i ett liten grupp som handlar om barnombud. Vi spånar på framtida eventuell verksamhet… Spännande och givande!

Efter detta åkte jag ÄNTLIGEN till frisören och gjorde årets klipp. Det bidde Hår 2000 och jag vart och är mycket nöjd med resultatet. Så pass nöjd att jag bokat ny tus för färg och slingning i september. Gött! Erkände en kort stund för frisörskan att det vart över ett år sedan jag satt i en klippstol. Blev dock förvånad när hon sa att det inte var jätteslitet, utan mer torrt.

grattis, hipp...

                       Söta underbara Liam

paketI morgon är det gruvan, men inte bara det… Utan i morgon är det Liams födelsedag, tänk att Liam blir 12 år, mitt lilla hjärta. Idag började även Liam 6-an, kan inte fatta detta heller. Liten har blivit stor, eller ännu större. Synd att gruvan kallar, för vi måste väcka han oförskämt tidigt. Men det kompenserar vi i och för sig upp med paket när jag tänker efter…

Hur som helst, dagen knallar på med skola och gruvarbete för tre av oss. De andra två Noel och Alex har fortfarande sommarlov tills på måndag. Sen är vi tillbaka i de härligt stressiga rutinerna igen. Träningar, skola, läxa, gruvan, matlagning, handling och längtan tills nästa sommar då semestern väntar!

grattis, hipp...

                          Söta lilla rara ANNA

Vi far sedan upp till Gistad och har kalas gånger tre. Lilla rara Anna har gått och fyllt 41 för ett par dagar sedan och Liam fyller 12 och mammarika (EGO) (JAG) fyller ju ett par dagar senare, så vi passar på att slå ihop oss tre och träffa våra nära och kära i Gistad.

Funderar på vart jag ska sätta mig efter jag suttit här… Har liksom ingen direkt soffa kvar, då våran tagits ner till torpet. Inget bord heller för den delen och tv.n ryker ikväll… Tur att vi far bort över helgen, annars blir man väl bara liggande i sängen rakt upp och ned.

Får väl knö mig ned i minisoffan från Noels rum innan det är dags att sluta ögonen!!!

image33ertre_28648453

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.