Troll & så mysiigt…

Det är så mysigt här nu…

Det är totalt mörker utanför och tyst utanför. Jag hör inte ens trollen som bruka gå runt och kolla läget här nere på torpet. Ja, till och med Bibbi sa att hon har sett troll här ute på landet och skogen. Barnen lyssnade stort och sa att de var så snälla så att de inte skulle busa…

Jag blir så full i skratt för det är så fantastiskt att trollen har kommit till mina barn, jag själv är ju uppvuxen med troll so min farmor berättade om här nere på torpet när jag var liten och nu får mina barn höra om de…

Ja nu hr vi ju fått testa på det trådlösa internetet som Thomas köpte innan semester och det funkar ju bra här. Thomas köpte för en veckas surfing sen kan man köa på sig mer när  behov finns, helt perfekt ju. En stor tv har vi nu också för svärfar har lämnat av deras tv de hade innan de köpte en stor platt tv. Nu fattas det inte så mycket mer här utan jag tror att det börjar bli precis så som vi vill ha det…

Vad ska jag börja drömma om nu som man kan göra på torpet här… Det är ju nästan klart med alla renoveringar och pappa har flyttat ut till sitt hus och jag har bytt ut möblerna jag ville bli av med. Vad skall man göra nu, för det går väl inte bara sitta ned och njuta eller????

Men en sak som jag skall göra nu är att gå upp och sova in det nya rummet, det hr jag sett fram mot i många år och nu är det äntligen klart!!!!!

Natti natt… Ses i morron alla troll!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.