Troll, men dock lite foton ändå!

Ja, skam den som ger sig. Efter lite trixande och fixande har jag äntligen fått över toton till min dator. Det kändes ett tag som om det gick troll i våra datorer här. För Thomas nyaste dator som bara är ett par dar gammal hängde sig och Thomas trodde att tre månaders bokföring gick ut i etern.

Det gick några ramsor här hemma men jag satte på mig mina öronproppar för att slippa och höra. Sen så var det ju min dator som plötsligt vägra att känna till att den har ett uttag för att sätta in ett minnes kort så nu har jag ett uttag som inte går att använda. Skit och skit säger jag om det…

Men då skulle vi lägga över bilderna till den bärbara datorn, ja då ville den inte sättas igång. Det var då jag fick för mig att trollen har varit framme, men efter ett tag och lite el så sattes den igång och foton gick att föra över till den. Sen tog jag ett minnes stick och förde över på den för att sedan lägga över på min. Ja Ni fattar att det tog lite tid och energi så här en fredags kväll.

Men skam den som ger sig sen kom jag på att jag kan nog inte somna om jag inte får till allt rätt och Thomas satt ände och pillade med sin dator och ”poff” all bokföring kom  tillbaks även om den gjorde en system återställnig. Ja se denna teknik kan inte leva med den och kan inte leva utan den…

Men åter då till kvällen i bilder… Titta och njut gott folk!!!

altalt

altalt

altalt

alt

altalt

 

alt

altalt

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.