Trollen har varit framme…

I helgen fick jag veta att vi haft mer besök än vad jag har sett. Någon har ritat på på Noels väggar, byrå och dörr samt dragit sönder lite av tapeterna. Jätte kul! NOT! Men det får se ut så ett tag till tills den lille Herren har vuxit till sig…

alt

Vi hade ju kalas här hemma och min kära gudmor/faster kom till oss med. Hon har Ej varit i denna lägenhet innan så det var ju kul. Noel ville så gärna visa upp sitt rum för Bibbi. Han visade stolt upp allt han hade i sitt rum och han talade om att han kunde städa själv jätte bra (undrar när).

Sen så tittade Bibbi på väggen och frågade vem som hade ritat på väggen. Då satte Noel upp sitt lilla pekfinger i luften och tittade alvarligt på Bibbi. så sa han lite tyst men bestämt att när han låg och sov så hade trollen varit hos han och de hade gjort det. Nämen sa jag är det trollen?! Ja, de slickade en gång på mig med och när jag öppnade ögonen så blev de rädda och sprang iväg.

Det var ju tur för oss att de var rädda tänkte jag för fy tusan om de hade tänkt att ta med Noel. Jag vill inte ha en trollunge hos mig jag vill ju ha Noel. Fast undra inte om han har lite trollblod i sig han med… För Ni vet väl om  att trolle byter ut Era barn?!

Sov gott, håll ögonen öppna!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.