Tror på Outi!

Framme i paradiset, äntligen! Har i och för sig varit här ett tag och snart är mitt lilla projekt klart. Fast det som redan är gjort gillar jag redan jätte mycket. Söta Outi har varit hjälpsam och det är så mycket roligare att göra det tillsammans än ensam.

Tommy har klipp nästan allt gräs och det var mer än behövligt då det var långt. Outi, jag, Liam och Noel tog oss en lite promenad innan, det var gött för ryggen. Men anledningen var inte för ryggen utan för att kolla till om det har kommit några små guldklimpar i skogen än. Idag hittade vi inte några men jag vet att de finns där de gula små goda svamparna.

Matat våra fiskar och så fick sig även kräftorna i mellandammen ett litet skrovmål. Ska snart gå ner och titta om de har kommit fram för att börja mumsa i sig… Har inte sett en kräfta i dammen alls i år, men Outi sa att hon sett så jag får väl tror henne då.

Min kära make är kvar på gräddhyllan för han är tvungen att jobba. Ringde innan med det gick inte någon nöd på han inte. Nej han passar på att se sina krigsfilmer medans frugan är borta och det säger jag, de filmerna är ju skittråkiga. Tror det var Plutonen som han tittade på nu.

Grillat lite finsk korv till kvällsmat, det passade bra som avslutning på dagen. Orkade inte göra något större arrangemang med avancerade rätter.

Har även varit hos sjukgymnasten och han tryckte och klämde på en så man kände sig som en säck potatis. Men han trodde att jag skulle överleva detta med och bli människa igen, det känns ju bra.

Nepp, nu till kräftspaning….

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.