Trötta hjärnceller…

shit pomfritt…

Vilken vecka det har varit här för mig eller kanske för hela familjen?! Avslutade i alla fall dagen med ett helt underbart jobbigt pass ”Body Balance” nere på Huskvarna Fitness. Thomas gick in till spinningen och tröttade ut sig, vilket han var nöjd med. Liam och Noel tröttade ut sig hemma på gräddhyllan med att leka med kompisar. Skönt att de blivit så stora nu att mankan lämna de en stund själva utan att huset bli rivet eller de ska hitta på något konstigt.  Har ju uppfostrat de så bra att de ringer och fråga varje gång vi inte är hemma om de får göra något utöver det vi kommit överrens om.

Jobbet hart tagit en himla massa timmar och energi från mig den här veckan så jag känner att mina hjärnceller behöver semester ett tag. Tur att jag vart ledig i dag och helgen här nu.

Har ändå haft (eller jag tvingade mig) energi till att fixa lite här hemma då det behövdes. Det började med att solen låg på storarumsfönstret och jag inte kunde se ut som jag insåg att det inte går att ta det lugnt här hemma.

Så nu har jag dammat jädra i storarummet och putsat så glaset i rutan skiner bättre än solen. Men det slutade inte där för det var än värre i sovrummet så det var lika bra att ge sig på det med. Nu kommer jag kunna sova ännu skönare när råttorna är borta och fönstret rent. Fast det var kallt att stå där i fönstret när jag skulle ta utsidan, men två flugor i en smäll säger man väl. Jag fick solvitaminer och luft och lägenheten vart vädrar för hela våren.

Nu är det bara resten av fönsterna kvar, men det får fanken maken min göra om han vill ha mig hel och inte sängliggande… (fast maken tycker i och för sig om mig sängliggande, men inte sovande då).

I morgon är det party för oss igen. Den här gången är det 40-års fest som hålls på Harrys. Börja kännas som om Harrys/Sliver har blivit mitt andra hem. Så mycket som jag tillbringat där det nya året har jag nog inte gjort sen singellivet vart för mig. Men jag ska inte klaga för det är så skojigt att träffa alla goa vänner och få lite vuxentid ihop med. Sen så är det ju ett plus att maken är med också!!!

Nu ska jag ta och hoppa i säng… Vill ju läsa lite innan jag stänger ner de gröna ögonen!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.