Trötter idag!

Så har heeela lördagen passerat i en rasande fart. Hade helst velat ligga till sängs då det tog en aningen på mammarika efter att ha partat loss lite igår kväll.

Träffade inte Persbrandt, men jag lyssnade på när U2, Bon Jovi, Janis Joplin, ZZ-Top och många, många fler rockade loss på de olika scenerna inne på Harrys och Sliver. Det var många kända ansikten där igår, både sådan man känner igen och sådan man faktiskt känner.

Såg några från Kiss, men de känner jag bara igen. De har ju en försmak med massor av spackel i hela ansiktet. Där ligger ju till och med Jennie och Alice i lä när det gäller å make sig…

Har dock inte legat hela dagen, för det får man inte när man har två helt underbara barn. Som dessutom ville vakna innan klockan sex på morgonen. Nu hade de ju sin kompis Alexander på besök med, så det var tre glada röster som hördes rätt så rejält.

Aktiviteterna försvinner ju inte heller bara för att man smakat några drinkar kvällen innan. Inte heller hushållssysslorna som har stått och väntat ett bra tag. Känner en liten press att hinna mig ifatt hemarbetet då vi ska lämna över hemmet till svärmor och svärfar snart när jag, Thomas och Noel åker.

De har ju det dammfritt, så man har lite att leva upp till när ribban ligger såå högt!!! Så jag har allt kommit en bra bit på vägen, sen kan jag inte göra så mycket åt att det är rörigt värre här. Det hålls ju på att göras om i Noels rum och nu är det saker lite vars stans under tiden hans rum står tomt.

Thomas har i alla fall fått tummen ur sitt trötta huvud idag och målat klart. Börjat med lite, lite spackel. Så vem vet?!?! Det kanske blir klart till sommaren!?!?!

Nope, nu är det nog sängläge igen. Är så trött och har så mycket att sova igen från i natt.

Så tack Alice och Jenni för att ni ville vara hemma hos oss medans vi slog våra klackar i taket och glaset i skyn!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.