Tuppjuck!

Holy makorony, jag är nästan övertygad, inte helt men en aning övertygad om att det inte lönar sig att städa längre. Jag som kanske är en gnutta, en liten aning överdrivet städande mammarika har nog gjort bort mig i städandet idag och det lär jag väl få höra resten av… ja, kanske hela livet…

Det var ju en liten hög som jag lät min make ta över och styra för att jag på ett listigt sätt övertala han på ett sätt som gjorde att han kom på det själv att det inte behövdes längre.

Men så blev inte fallet, nepp! Han överlistade mig och inte bara lite utan rejält, dubbelt rejält. Så sen han kom hem och såg högen som förövrigt minskade rejält så fanns det så kallade guldkorn enligt maken.

För mig är det väl forna minne från min ungdom, då livet lekte och det inte fanns några bekymmer då jag är väldigt, väldigt ung fortfarande. Men dessa minnen har jag fått lyssna på hela kvällen, även när jag tittade på tv, för då drog han upp volymen ännu mer när jag väl lämnade datarummet.

Thomas har hittat sina eurodiscon mp3 låtar men en blandning av tyska inslag och John Travolta som sedan blir överröstad at Lou Bega… det är säkert tio stycken cd skivor med denna musik på och det är inte så att det är flera låtar utan en låt håller på med poppande 70-90-tals euro tills öronen blöder. Kan nog säga att detta slår nog Aqua med hästlängder, där kan man tala om poppipopp popp…

 Hm, var jag för svag i mitt tänkande? Överlistade maken mig?

Ja, finner Ni mig inte här om några dagar så leta på psykakuten innom sinom tid?!?!

Får starkt överväga att vägra städa mer… Men då får jag väl ett tuppjuck och hanmnar på psykakuten vilket fall som helst, kan jag tro!?

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.