Tur med familjen…

alt

En dag satt Kitty och jag och klurade lite på vad man kunde hitta på med familjen, då menar jag den stora familjen. Något som ska passa alla, både stora och små. Vi brukar försöka att hitta på något emellanåt. Då är vi så energisak att vi sitter och gör egna inbjudningskort gärna då till ett glas rött eller en god päroncognac XANTÈ!!!
När vi klurat ett tag kom vi på att vi gör en tur till dumme mosse, kanske inte lika glatt för tonåringarna men dock en trätt. Så vi bestämde datum och denna gång blev det första maj 2008. Alla var lediga utom Alice (Kittys dotter) har för mig att hon hade en tävling denna dag och så är det ett giltigt skäl med frånvaro.
altalt
Man måste vara lite tuff mot dagens ungdom för annars ligger de bara och sover bort dagen. Så klockan 9 hade vi bestämt att alla skulle mötas på parkeringen uppe vid mossen. Kan Ni tänka Er alla kom, till och med de två trötta tonåringarna från Fam. Dugdale.
Kitty och jag hade förberett allt, kaffe kaka och grilltillbehör. Vi försökte att gå ihop så gott det gick, de små barnen var helt fantastiska. Noel som är minst gick nästan hela rundan, han fick sitta i vagnen den sista lilla biten.
altalt
När vi kom fram till grillplatsen tände vi en brasa och grillade. Kaffe och kaka efter. Sen var det dags för lite roliga lekar, tur att jag själv var lekledare frö man ser ju lite dum ut ibland när man ska göra alla dessa saker. Så jag fick mig ett gott skratt, ja de andra med för det går inte att titta på när de andra kör bil med en galge mellan benen och låter som en bil. Eller när de är ihop bundna två och två och ska ta sig loss…
altalt
 
Det var en toppen dag och vädret höll sig regnfritt hela dagen. Det är väl snart dags att hitta på något snart igen. Ska bara ta mig igenom de två 40 åringarnas kals/fest innan…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.