Tusen & åter tusen tack Anna Panna & Stefan pefan som barnen skulle sagt om de fått…

Kvällen är över och en mini stund han jag träffa min kära make…

..dagen är slut och jag snart med, dags att sova för i morgon är det åter en dag som kommer gå i arbetets dag. Jobb, jobb och jobb och inte är det slut med det för sen på måndag är det åter jobb igen. Undra hur mycke man kan jobba på 80%?! Just nu känns det som 180%…

Åkte bussen hem i kväll och ringde upp Kitty så fick hon ta sin kvälls runda med Knut från Ekhagens centrum upp hitt till gräddhyllan, det gjorde hon mer än gärna… Alltid kul med lite sällskap.

I morgon är det fars dag och jag önskade att jag vore ledig men det är jag ju inte. Måste införskaffa en liten överraskning åt maken min för att han är en sådan fantastiskt bra pappa. Kan inte få bättre far till mina barn.

Min pappa vill nog ha det han har fått i så många år jag kan minnas, en Fantomen och en 1:ans snus.. det har blivit lite som en tradition. Så skulle jag inte köpa det så skulled e nog kännas konstigt för mig med. Få se om han dyker upp här i morgon förkväll efter att ha jagat lite… Kan ju hoppas!!!

Måste tacka min kära svägerska och Thomas kära bror som har ställt upp med sin dyrbara tid. Dels då till Anna som har agerat lektant åt mina små prinsar och sen då Stefan som har lekt mekaniker ihop med min make… Det är så mycket värt att det inte finns ord för det och jag uppskattar det verkligen!! Tusen tack, ska komma på något att återglädja det med i framtiden!

Idag har min kära vän Eva fyllt år med men det har jag redan firat i veckan. Men ett grattis till Eva peva på sin 42:andre födelsedag!!! Grattis, grattis vännen!!!

Annars så har det väl inte hänt så mycket mer i mitt liv idag, en ganska normal dag inte mycket utöver det vanliga som sagt… Vad mer kan man förvänta sig när dagen går åt på jobbet??

Nu åter till soffan innan det är dags för sängen!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.