TV & tränings”värk”!

Kompisar, kompisar och kompisar…

Ja, barnen har kompisar som avlöser varandra. Det är inte lätt att hämta hem från skolan utan att få med sig något extra barn. Fast ack så kul det är.

Mammarika är nästan som en fröken, då det har varit fullt hus med kompisar både igår och idag. Vad som händer i morgon, det vetti tusan. Det lär väl maken märka då jag jobbar kväll. Så, då blir det stora härliga barn jag ska jobba med, nästan som hemma. Älskar detta!

Vad fick de små göra idag då? Ja, det var modellera som först åkte fram. tanken var pärlplattor, men de byttes visst ut under vägen från hallen till köket. Snabbtänkta kids må jag säga.

Är seg idag, har hållit igång i två dagar och det känns nu i nacken… Jädra skada, hade hellre varit fattig än ont… Inte för att jag är rik nu, men fattigare menar jag ju.

På tal om ont, så har jag en gnällande liten söt make. Det började sent igår kväll och lite i natt. Han har så ont, han har fått träningsvärk efter de 1700 metrena han simmade fram igår. 

 

 

 

Fast nu ska jag vara lite elak mot han. Hade han varit smart hade han tagit det lite lugnt, då det var ca ett halvår sen han simmade. Man behöver ju inte ösa på det värsta på en gång… Så den där träningsvärken, den kan jag skratta lite åt…

nu är det TV, ut med Stella, dusch och sen sängen!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.