Två besök på en dag…

En härlig dag har flutit förbi på gräddhyllan och vi mår bättre för var minut som passera våra liv. Tycker till och med att färgen på glägget i Noels näsa börja ljusna och vad jag har lärt mig av det är att det är bättre än förgat, alltså friskare.

Knut har varit här idag och det har varit skönt för då har det blivit lite promenader i vår fina dal och ljust idag har det varit toppen, solen har skinit och himlar varit klarblå. Då var snön vacker och jag njöt faktiskt av var enda liten snöstjärna och då kan jag lova att det är miljarders, miljarder av snöstjärnor här på gräddhyllan och de bildar stora vallar, höga som fjäll.
Fick ett tråkigt telefonsamtal och Kicki var sjuk så det blev inställt men vi ska göra ett nytt försök nästa onsdag. Nu är det Kickis tur att åka på den här skit tråkiga långvariga förkylning som visst halva Jönköping har åkt på. Stackars Kicki måtte hon krya på sig fort!!!
Men dagen började med en frulle tillsammans med mina tre favvo killar och efter det så fick jag fritt, ledigt för att få åka upp själv till A6 och göra lite ärenden. Så jag åkte upp till A6 och köpte mig en fin mössa och när jag skulle betala så fick jag en glad överraskning och det var att det var rea med 50 kronor. Så då fick jag ju passa på att skicka ett litet glatt mess till Kitty som köpt mössan dagarna innan och fått betala fullpris.
Efter det gick jag vidare och köpte mig ett par nya jeans och när jag skulle betala där så frågade kassapersonalen om jag kunde tänka mg att bli sms kund på Kappahl och det kan jag ju för jag gillar den butiken. Då sa hon att då ska Du får 25% rabatt på Din vara idag… Det känns som om jag vunnit på lotta och inget kan gå fel.
Har även passat på att köpa Adidas skor med Gore-tex till barnen, de skulle kostat 700 och var nu nedsatta till 199, så jag blev så glad över dessa fynd och ville dela med mig av min glädje till maken så han fick en bukett tulpaner av mig.
Ida, Siri och Sebastian kom in på lite fika i eftermiddag och det var kul att tjöta bort tiden en stund. Hunden Pelle var med så Knut fick lite så kallat hundsällskap med. Vi passade på att gå en runda tillsammans i dalen och Pelle bara älskade alla nya dofter som fanns at tillgå. Men vid 17 tiden var det dags för dem att åka vidare.
Lite senare åkte jag och hämtade upp Alexandra på hennes jobb och därefter Kamilla nere vid Ekhagens centrum för att möta upp Eva och ta en kaffe på A6. Så två besök där på en dag är ovanligt för min del men kvällen hos Kicki var ju inställd så då passade vi på att fika liten sväng där i och det var ju en kul ide från Eva.
I morgon är det som vanligt igen, jobb för hela slanten. Nu är Noel så pigg att det är dags att gå tillbaks och leka lite på förskolan men Noel gjorde ett försök och sa till mig att det var bättre att han och jag var hemma så vi inte smittade ner någon och så kunde vi ligga i soffan och mysa och spela lite Buzz. Men så bra kan vi inte ha det utan nu är det allvar igen och åter en kväll i gruvan, fast det ska bli lite skönt att lägga ögonen på andra väggar än mina egna…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.