Två blev tre som blev fem och till slut blev sju.

Två blev tre som blev fem och till slut blev sju. Ja så blir det när alla är sugna att gå till piren för att njuta av god mat och härliga vänner.

Idag intog Marie sitt fina presentkort på en middag på piren med mig, det hon avvaktar med är barnvakten åt min barn. Jag undrar varför, hon kunde få ha den en vecka eller två inga problem för mig. Ja, visst skulle ja sakna dem men jag hade kunnat åka till henne på en middag för att hälsa på dem då och då.

Men kvällen började vid nitton nere på Harrys brygga för att inta lite mat, Outi och Tommys syter som heter Camilla tror jag om jag inte mins fel kom. Sen så klart jag och Marie på stan, Annette hade hittat in från skogen och Kamilla kom efter att Addie slutat jobba. Sen kom Katta från Habo som var sugen på att äta och umgås lite under sin härliga semester.

Efter den goda maten så åkte Outi och Camilla tillbaks till den lilla förorten Nässjö, jag tror att Outi hade fått koppel på sig från Tommy men jag vet inte säkert?!

Katta åkte tillbaks till Habo och vem vet hon kanske tog vägen förbi Webes för att köpa lite lördagsgodis, inte vet jag. Men jag, Kamilla, Marie på stan och Annette från skogen åkte hem till Marie på stan för att ta en kaffe som avslutning på kvällen.

Det passade bra för Kamlilla fixade till Maries symaskin så Marie på stan kan sy ett par hemska båt gardiner till ett fönster i Stockholm, tur fönstret är si Stockholm. Vi andra föreslog att vi kunde göra lite mönster på ett vitt tyg med en potatis för det hade blivit mycket finare än det tyget med båtar på. Men det var Marie på stan tveksam till, jag sa till och med att hon kunde drar ihop en historia om att det varit inbrott hos henne och de tog tyget med båtar på. Men inte det heller, så håll er ifrån Stockholm om Ni inte vill bli förblindade av detta bår tyg som inte var allt för vackert.

Annette satt mest och njöt i den nya fåtöljen och jag tror att hennes tankar for till hennes mobil hon köpt. Som förövrigt var en Nokia, ja hur man nu kan gå och köpa en Nokia. Jag undrar om den håller måttet när hon ska ut och vandra i Augusti?? Ja, en Eriksson hade nog varit ett bättre val, men som sagt jag tror att tankarna var på den nya telefon hon köpt.

Jag passade även på att tala om att ska man hälsa på Annette så kan men be henne göra en god blåbärspaj för det är hon bra på och även tacos paj, så är Ni hungriga är det bara säga till Annette så fixar hon det. Men ring innan bara så att hon hinner laga till det, det bästa är att komma till blåbärstiden så att hon har hunnit plocka av några…

Jag kan dessvärre inte lägga ut några foton än för det strula lite med att ladda in i datorn, men det kommer en uppdatering med fina foton från denna kväll. Ja, har jag tur så kommer jag fixa till det tills i morgon kväll. Men som sagt det kommer!!!

Nu så har jag kommit hem och jag ska ta en liten kisse runda med mitt lilla söta monster som står vid min sida och vill upp i knät. Sen är det natti natt för i morgon är det ju jobb igen, nu är det slut på latdagarna igen.

 

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.