två genier…

Nu så blir jag full i skratt, ja jag lyssnar nu mest för känner hur det rycker i mina fingrar om jag tittar på.

Thomas har ju köpt en SP3 spelare och till det köpte han även ett spel till barnen. Mina barn har ALDRIG spelat spel som inte är av den traditionella spelplanen. Så som ”fia med knuff” och andra kortspel m.m. Nu satte vi oss i soffan jag, Thomas och Noel den lille pille pellen för Thomas skulle visa mig och Noel hur det funkar.

Det visade sig att inte ens Thomas kan det här spelet som är från år 3+ så kommer jag in i bilden som heller aldrig spela och sist men inte minst Noel som är totalt TILT i dessa spel.

Vad händer, jo en dansande Lego gubbe som leker Star Wars… Mm försökte hjälpa Noel lite i spelet och då resulterar det i att jag visst fick fram det där laser svärdet och slog sönder inredningen i bare. Kommentar från Thomas: det var nog inte så det var meningen att man ska göra… Näe det tror inte jag heller men vet man inte vilken knapp som är till vad så kan det bli sä här första gången.

Man kan säga att jag är en äkta oskuld när det gäller sådan här spel sen spelar det inte någon roll om det är för år 3+ are. Så hur ska jag kunna hjälpa Liam och Noel sen när de kommer och frågar för jag kan tror att de kommer att vara lite bättre än vad jag är även om de är många år yngre än mig.

Men det är i all fall kul att lyssna på de två nu när jag sitter i rummet bredvid och höra hur de pratar med varandra…

alt

Så låter det:

N: men där.. ååh

T: nej vänta lite Noel

T: tryck på den, du vet ju inte vad du ska göra

N: ja

T: det är dörren som är grönt på, där ska du gå in

N: pappa jag vill, pappa jag vill

T: tryck på den då

T: fånga den Noel, fånga den… fånga den

N: åt det hållet?

T: nej inte det hållet… där borta

Ja så håller det på…

Men det kommet nog gå bra och de kommer säkert finna på vad det här spelat går ut på…

Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.