Två tandpetare…

Än så länge har jag överlevt dagen, jag tog hjälp av två tandpetare som jag satte i vardera öga. Lätt som en plätt, nu faller inte ögonlocket ner.

Arbetet gick som dans på rosor idag, riktigt trevlig och en bra avslutning inför midsommar. Mötte Malin innan tuppen hade galt på kontoret idag så vi tog ett beslut om att äta en avslutnings lunch ute idag. Det blev ett av favorit ställena och dagens val blev City Bamboo. Outi bangade inte heller utan slängde sig i sin städ bil och kom som ett skott in och slängde sig över sushi buffen.

Har messat lite under dagen med Stefan och det slutade med att vi fick ihop det så vi tillsammans kunde gå och hämta hem mina små guldklimpa. Liam och Noel blev överförtjusta att Stefan var med så jag var inte så viktig längre… Hem åkte vi i Stefans skruttig bang bang och gick upp till oss där jag började laga pannkakor.

Stefan hoppade i Thomas utstyrelse och åkte i väg med den nya MC, jag passade på att skicka iväg Stefan för att köpa ett nytt lås till den för det hade inte Thomas hunnit göra än. Jag litar blint på Stefan i val om vad som behövs och Thomas blev nöjd med resultatet när han kom hem.

alt

Det roliga i det hela var att Thomas trodde först att det var jag som valt låste och när han fick se priset ropade han högt och ljudligt 1500 spänn skojar du eller?!?! Näe sa jag det gör jag inte, var det inte ett bra val? Jo, memn1500 spänn, det var då kära Stefan kom in i samtalet. Förklarade för Thomas att det måste ju vara ett bra lås och som är godkänt. Då lättade Thomas på rösten och tyckte att det var ett ypperligt bra lås. Ja, se dessa män de litar inte helt ut på att en kvinna kan klara av att hitta ett bra lås. Jag hade inte direkt tänkt åka till Biltema och köpa ett cykel lås…

Nu sprang barnen ut för kompisarna kom förbi och ville leka lite, ska passa på att vila pytte lite för jag är jätte trött. Sen ska jag packa och fixa vad som behövs ha med ner till kusten i morgon.

Men kommer nog tillbaks fast i vilo läge då med laptoppen…

Övervinn vrede med kärlek, illvilja med god vilja; övervinn snålhet med frikostighet, lögnaren med sanning.

 

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.