Tvätt och annat att göra…

 

Jaha, inte vart det något bättre… Snarare tvärt om för nu har både Noel och Liam feber och inte lite heller det ligger runt 40 grader. Sen snöar det ute och det ser kallt ut. Så vad är det som är bra idag då?
Ja, jag sitter nu i alla fall med en kopp kaffe efter att ha gett barnen lite föda och det var inte lätt det heller då de inte är hungriga. Men de petade i all fall i sig några smulor och det får väl vi nöja oss med.
Har tvättat en tvätt och är inne på min andra tvätt. Har ju inte så mycket annat för mig liksom så då kan jag lika gärna göra lite nytta. Har rensat en himla massa papper inne på kontoret för det kan ju behövas det med och som jag sa tidigare har jag ju inte så mycket annat för mig.
Fixat köket och slängt gröten som jag av en händelse brände vid. Det gick inte rädda något då hela gröten smakade vedervärdigt illa av det brända. Till och med mina grötälskande barn sa att den verkligen inte var god och då försökte jag med att hälla på lite extra socker. Så den får allt bli maskmat den där gröten och så glömmer vi nu att mammarika har misslyckats i köket!!!!
Funderar på när jag ska hinna köpa en liten julklapp till maken min. Får han inte det så lär han väl gråta året ut. Han har letat upp på nätet vad han vill ha och skrivit ut bilder, talat om för mig vart man ska köpa det och vad det kostar. Undra om det är en pik till mig att det är just det han vill ha och det roliga är att jag inte vet vad det är… Men det är ju såklart en datapryl eller om det var något till iPhonen, men det hade ni väl redan räknat ut när det gäller min prylgalne man.
Thomas undrade om det var något speciellt som jag önskade mig och på det svarade jag att det gör jag. Nu tänkte jag så att jag inte skulle göra det lätt för han heller då han krånglar till det med en massa teknikprylar. Så jag har helt enkelt talat om att jag önskar mig ett puder och en mascara… de ni, ska bli spännanden att de vad jag får hehehe
Nu ska jag fortstätta att röja, så gött att bli av med en massa skit som bara ligger och damma!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.