Tyngdlyftning på en fredag…

Fredag lika med pizza, i alla fall idag efter en lång dag för oss alla fyra. Lång dag i skolan och på fritids för Liam och Noel, dock inte tråkig utan de har haft det riktigt kul. Thomas gjorde vad han skulle göra på Willy Wonkas fabrik för att sedan när han slutade hämta upp de små för att åka till simskolan. På tal om simskola, skriver man det på telefonen i ett mess och har ordval på så blir det särskola… Bara en lite notis så ni vet.

 

Själv har jag tillbringat dagen och tidiga kvällen i gruvan. Det vart trevligt för hela staden hade blommat upp i dag då det var invigning på Spira. Däremot var det inte så kul att färdas i bil nere i centrum. För att ta sig från mitt i centrum ut till Tokarp tog det ca 30 minuter, det är 20 minuter mer än vanligt. Tur var att min jobbmobil hade kvar sommartiden, för jag trodde jag vart försenad till en insats men i själva verket vart jag en si så där 40 minuter för tidig i stället…

 

Sen så när jag slutade vid 19 så kom familjen och hämtade upp mig vid gruvan och för att sedan ta oss hem i kaos då det förmodligen började avta med folk som tittat utanför Spira tog det ytterligare 30 minuter för att komma ur staden hem till kära gräddhyllan… Det var då vi bestämde oss för att lyxa till det med pizza, ja alla utan Noel som fortfarande inte gillar pizza utan han ville ha tomtegröt vilket han självklart fick.

Efter att svullat på pizza vart den äntligen mys i soffan, Noel bara älskar att mysa innan det är sängdags. Ja Liam med, men Noel har skapat något slags begär av att mysa. Vad barnen däremot valde att se på vart helt för mig otippat, ja även för Thomas. Men det slutade med att vi alla fyra satt som klistrade av spännig över om de skulle klara det.

Det var nämligen Eurosport som de satt på och på den visades ”Tyngdlyftning” ja Ni läste rätt, en fredagskväll och tyngdlyftning är det nog inte många som slår en sådan här fredagskväll på gräddhyllan. Vid 205kg vart det dags för tandborstning för Liam och Noel, vilket även ledde till att Zappen åkte fram och tyngdlyftningen blev ett minne blott…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.