Tyssst…

Mörkret har kommit och jag sitter här nu och lyssnar på ljud från olika apparater som vi har i hemmet. Det hörs ett och annat ljud från någon som bor i huset men jag kan inte lokalisera helt vart det kommer ifrån. Nyss hoppade jag högt av att telefonen ringde och det var jag verkligen inte beredd på.

Barnen var totalt utslagna här i kväll, det har tagit på krafterna att fira Kitty såg jag allt. Liam grät redan när han vaknade i morse, tror inte han hade sovit färdigt helt. Sen var han så ledsen för att Rosina hade åkte hem, han ville verkligen att hon skulle sova över här. Sen efter en stund så tyckte faktiskt han att hela familjen borde flytta hit till vårat hus. För då kunde ju Rosina och han träffas hur ofta som helst.
 
 
Vem vet, det kanske i alla fall blir en resa framåt nästa vinter med Becca och Company och Kitty med tonårssöta Alice!!! Har nu fixat slalom skidor till Liam och pjäxor till Noel. Skidor till mig eller Thomas fattas plus pjäxor, men vi har kommit en bra bit och det är ett år kvar .
 
Det är så tyst nu för barnen somnade ju pladask här i kväll och Stella är hemma hos sig nu. Nu är det jätte tomt, det positiva är väl att jag inte behöver gå ut mer i kylan idag mer nu när Stella inte är här. Det är inga små tassar som springer runt på golvet eller någon som rafsar på mina ben och vill komma upp i knät på mig. Men jag hoppas att solen tittar fram även i morgon så man får lite energi i kroppen att orka med dagen.
 
alt
Det ska bli kul att se mammas nya bil, den måste jag provköra någon dag. Hmm vem vet, vem vet vad som händer… kanske det är en toppen bil och då kan vi ju skaffa en lika dan bil och ha som en bra andra bil och även då shopping bil till mig!! Vem vet, vem vet?!?! Lotto raden kanske gav utslag i lördags, jag har inte hunnit kolla det i dessa bråda dagar.
 
Det ska bli spännande att se nytillskottet hos familjen Dugdale när Frasse anländer si så där om 14 dagar. Nu kommer väl det ändå inte få plats mer i Norrahammar, annars så får väl trevor bygga ut några rum till?!?! Undra om han kommer bita sönder soffan?!
 
Nähä, dags att återta Lá Sòfa och softa igen… 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.