Ugglar…

alt

Nu sitter jag här och ugglar framför datorn igen. Har inte så möe att göra om jag då inte går och lägger mig. Thomas tycker för tillfället att jag är helt ointressant just nu för Prison brake är ju på tv:n.  Jo det finns ju en sak till att göra, hänga upp den blöta tvätten. Föreslog att vi kan göra det i pausen om han inte ville ta den medans jag tog en dusch. Vad tror Ni det blev, hahaha ja inte under min dusch i alla fall.

alt

När jag var på jobbet i kväll så ringde det på min mobil, så när jag ska svara ser jag att det var hemifrån. Så jag svarar lite fränt ”Heycon Bacon” tror ju att det är Thomas som ringer vid den tiden på kvällen. Men det var ju Liam som ringde och det är alltid lika kul att höra deras röster. Så Liam frågar om jag kommer hem om tio minuter? Nja svarar jag men om en stund. Aaa säger Liam igen kommer du om tio minuter… Så fortsatte vi att tjöta lite. Sen så är det så här hemma hos oss att har den ene pratat så måste ju den andre det med. Måste vara exakt lika. Så nu ville Noel prata lite, så sa han: Mamma kommer du snart? Ja sa ja, jag kommer om en stund. Noel fortsätter: Bra då ses vi framåt onsdag mamma.

Blir ju så full i skratt, det finns säker hundra saker som man kan skriva om vad de små säger för de har så roliga uttryck och säger så härliga saker. Dessvärre glömmer man bort, blir ju så i den här åldern… Men detta var så färskt så därför kommer jag ihåg det, om någon undrar!!!

Det är rätt så härligt det här med ”uggleriet” så här framåt kvällskvisten om man är ledig dagen efter vill säga. Bara att sitta och inte göra något. Tittade innan på 5:ans program ”RAW” en massa komiker som tjötar, så får man skratta lite då och då. Inte så Intellektuellt program och då kan man bara sitta och ”uggla”. Värre hade det varit om kunskapskanalen hade varit på, då känns det som om man måste proppa hjärna full av VV. (v v= värdelöst vetande)

alt Nähä gott folk, nu har jag apat färdigt för i kväll… Tror allt att jag ändå ska gå och räkna lite altNatti natt!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.