Ugh…

Vaknade klockan fyra av att Liam grät, då gjorde det ont i halsen. Fick han till slut att sluta gråta efter lite övertalan att det gör ännu ondare att gråta. Till min fasa upptäckte jag att jag köpt fel voltaren, skulle ha supp men hade köpt tabletter. Tur var att vi fick med två supp hem från sjukan så att jag fick ner smärtan lite i morse. Nu har min snälla mamma lovat att komma upp med rätt sort under dagen. Thomas är borta till sena kvällen och har bilen så jag är lite strandad här med Liam.

Tur att vi har glass i massor för det hjälper ju till, både med att muta med och att bedöva lite. Men nu ska Liam och jag äta lite frulle och jag tror att alvedonen även har gjort sitt så det ska gå bra.

Hade tänkt ge mig på att göra piroger för första gången i mitt liv, undrar hur det kommer att gå och hur det kommer att smaka?! När andra gör det så smakar det superbt så jag hoppas att mina piroger kommer att göra det med…

Snart så kan jag börja nedräkningen till vår semester, helt fantastiskt. Längtar så jätte mycket på denna ledighet ihop med familjen. Men vi ska tjuvstarta och ta en helg i Stockholm med hotell lite innan och gå på Gröna Lund och bara njuta. De små ska få följa med, det finns ju massor för dem på Gröna Lund.

Nu ropar Liam att han är hungrig, bäst att ta tag i det innan det är för sent…

Den som har fel är lättare att övertyga än den som har till hälften rätt.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.