Ulkar på mattan…

 

Nu har jag slitit så jag vart alldeles svett det sista i solen… Ja, jag har tagit mig an mitt land som var mer ogräs i än de växter som ska vara där. Det blir visst lätt så när man inte tar tag i det direkt utan har lite semester även från landen. Passade även på att köpa en himla massa jord och gödning för även det var en evighet sen jag fyllde på med. Det som inte är bra att min kära nacke har tagit stryk av allt så nu mår jag skit, men det är väl bara att försöka glömma bort och gilla läget.
Sitter här på altanen och lyssnar på småfåglarna nu och på Thomas som prata med sig själv då han håller på att göra innetaket så vi blir klara med projektet. Ska köpa färg när vi åker till stan i morgon så vi kan ta med oss ner och måla klart när alla bräder är på plats. Det kommer bli så fint, så fint och skönt så skönt att stryka en sak till från måste göra listan.
Mina kära svärföräldrar tog adjö och åkte hem till Skänninge för en stund sen, nu var de trötta på oss eller om det var barnen eller om det helt sonika var så att de längtade hem till sina egna sängar, det förtäljer inte historien men hem åkte de.
Idag har det åter igen var en sådan där underbar svensk sommar dag med värme och sol så det vart två turer ner till dammen med barnen. Jag, mammarika var ju den ende badkrukan då jag har glömt mina badkläder hemma på gräddhyllan, så jag stod helt enkelt och tittade på svettig och sugen på ett svalkande dopp.
Jag bjöd på grillat till middag i dag och får jag säga det själv så blev det mer än gott, det blev jätte gott. Alla blev mätta och goa så det fanns gott om ork och lek för stora och små. Knut, han åt nog en gammal mus eller något för han fick för sig att gå in och ulka upp något som jag inte ens vill skriva om men var tvungen att ta upp… DET VAR MER ÄN ÄCKLIGT!!!!
Barnen sover och jag hoppas de sover lika länge idag som de gjorde igår, fick ju ligga till 8 idag och det är inte illa när vi alla sov i samma rum. Men nu när svärföräldrarna har lämnat byggnaden ville Liam sova i det rummet så det blir bara min lille envise Noel som blir kvar hos oss.
Nu ska jag resa på mig så inte knotten äter upp mig totalt…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.