Ullared & slut på jobbet för ett tag!

Jobb, jobb och jobb men nu är det slut på det några dagar fram över om man inte räkna att springa på Ullared som jobb vill säga. För i morgon bär det av till Ullared och jösses så jag har sett fram mot det här. Utöver detta roliga äventyr är jag ju ledig ända fram till måndag så det är lite som grädde på moset kan man säga.

Blev lite full i skratt för jag har annonserat på Facebook om min roliga resa så nu har inköpslistan blivit lite längre än vad jag hade tänkt fast allt är så inte till mig. Addie vill ha lite strumpor och det fixar jag lätt, gäller bara att hitta de strumpor som han vill ha vill säga. Sen så ringde min kära lilla kusse från smålands mörkaste skogar, Jennie och hade sett min lilla annonsering och hon var ute efter en skötväska och även det ska jag väl kunna hitta och göra henne glad.
Sen har jag tittat igenom barnens utekläder och det behövs lite där och så klart kommer jag säker finna hur mycket roligt som helst som kommer hamna på min inköpslista som jag har i huvudet. Ja, just det jag har ju lovat barnen två filmer med som jag ska leta efter. Den ena heter ”Upp” och sen en med tecknade ”Mr Bean” som har blivit en favorit hos både Liam och Noel.
Kom på att jag är fruktansvärt trött på min förkylning som aldrig vill släppa taget och på det känns det som om det börja bli tungandats. Jag har verkligen inte tid med något sådant här och hostan kan stoppa upp något, nu vill jag ha vår och att alla ska vara friska, goa och glada! Så förkylning, stick och brinn!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.