Underbara dag…

 

Solen skiner, himlen är blå och jag är så lycklig så…
alt
… Mm, med de orden säger jag ”go’morron”. Idag skulle jag sova länge hade jag tänkt men livet ville annat eller rättare sagt min kropp. För jag vaknade innan Thomas klocka gick på och låg där och lyssnade på fågelkvittret utanför fönstret och kände solstrålarna både sippra ni genom fönstret och in genom mina lätt stängda ögon.
Hade ju kunnat göra ett försök till att somna om men nöden gjorde sig hörd, det var väl allt brusvatten som ville försvinna från min kropp som jag drack igår kväll. På tal om igår kväll så gjorde Thomas och jag en fantastisk insats hemma hos oss. Vi gjorde värsta röjen i storarummet, det finns inte ett dammkorn så långt ögat kan nå. Vi var till och med inne i skåpen och dammade, dammsög alla elektriska prylar ja helt enkelt allt som fanns att göra rent.
alt
Idag är det torsdag och jag ska jobba men innan jag sätter igång så ska jag bjuda min systerson på en lunch. Det är en sådan där lätt dag på jobbet, inte många timmar och sitta i möte så jag kommer inte vara speciellt trött när jag slutar vid 15 tiden.
alt
Nu har barnen vaknat och kom in och gjorde mig sällskap här en stund. Skönt med lite barnkramar så här på morgonkvisten, det är stunder som man inte ska glömma bort. Nu gick de ut i storarummet och jag lyssnar lite på vad de pratar om och jag kan inte annat än skratta.

alt

Noel och Liam tittar på den digitala fotoramen och så kom det ett foto på Liam, då säger Noel: Där är du Liam din gamle trotjänare… Då undrar jag, vart tusan har Noel lärt sig det ordet?!?! Ja och igår skrattade jag år Liam då jag hämtade han från förskolan. På vägen hem berättade han att sin lilla kärlek ”Agnes” hade pussat han… Jaha, vad kul sa jag. Mm, men mamma den pussen torkade jag inte bort som jag gör med dina… Underbart!!!!
 Lika bra att sätta fart när alla väl är vakna, så frullen här kommer vi…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.