Undra vem som köper Vippan?!

Tyckte jag nyss tog helg…

Vilken stressad höst det är, får nästan svårt att andas. Tog ju helg i torsdags och var ledig fram tills i måndags. Men vart den tiden har tagit vägen har jag inte den blekaste aning om.

Gruvarbetet tar upp mer av min vakna tid än vad jag mäktar med just nu. Känner mig totalt slutkörd efter den här tuffa starten. Känns inte som om jag finner någon ände och när jag väl har haft en ledig dag i gruvan har jag varit tvungen att åka in till jobbet för att hjälpa min gamla chef med utbildningar.

Hade sett fram mot fredag, då var jag ledig ända fram till måndag. Men åter igen kom det något i vägen och det har ju med gruvan att göra det med. Nu skulle jag gå en ny utbildning igen, då jag har hand om alla fakturor. Så där rök min lediga fredag.

Tur att jag har något att se fram mot då det äntligen är dags för en efterlängtad tjejfest hos mig. Mina tre favvokillar far till paradiset och jag lämnas kvar på gräddhyllan för att ha en rolig kväll/natt med mina härligt goa väninnor (nästan alla).

Men även om jag är på dåligt humör för att det är så stressigt nu har det skett lite skoj så att jag får le lite då och då. Som efter jobbet idag, då fanns smilbanden där de skulle och jag njöt av stunden.

Jag, Thomas, Liam och Noel tog för första gången ut Elsa, Vippan och Bosse. Nu har de små tassarna fått känna på gräs för första gången i deras liv och det var en fröjd att se dem tillsammans med mina fina favvokillar. Det gör att man orkar mer, de där älskvärda i mitt liv.

Idag har vi även inhandlat två paket kompostgaller och det är inte för att vi ska göra någon kompost här uppe på gräddhyllan, inte heller i paradiset för där har vi redan en. Nej, den är till för att kunna göra en liten hage till de små yrvädren som har börjat utforska världen med sina tassar.

Ja, det är allt roligt det där och det värsta av allt är att den dagen Vippan lämnar vårt hem kommer jag gråta, för då kommer jag inte kunna träffa henne mer. Undra vem som kommer vilja köpa denna lilla fina varelse?!?! Kommer vara petig i vem hon ska flytta hem till, blir en intervju helt sonika innan jag godkänner nästa ägare. Så är någon intresserad finns en bedårad liten underbar varelse som heter Vippan!!!

1377996_10151709141368915_1020166726_n

Bosse kommer jag ju får träffa titt som tätt och vara med i hans uppväxt då Outi har tingat han. Skönt att veta vart han hamnar, bara älskar den lilla dunderklumpen. Sen har vi ju vår lilla Elsa som ska stanna på gräddhyllan och bli värsta pimpade gräddhyllechihuahua.

När usch och fy, sängen nu då gruvan kallar 6:30 i morgon igen och en ännu stressigare dag än den det har varit idag!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.