UNO!

Sportlov, sportlov och sportlov…

Ja, det går ju så där att sporta nu på lovet, i alla fall för mina små älskade barn. Liam har åkt på en dunderförkylning som heter duga. Hostar och snörvla, till och från med feber. Fast peppar, peppar han står i alla fall på benen och humöret är inte det värsta (än så länge). Fast gråten är inte svår att få fram när man inte är helt hundra.

Noel är dock mindre förkyld, så det är ju något positivt i alla fall. Själv är jag lite halvt om halvt, men man ska inte klaga för det finns de som har det ön värre.

Saknar min kära make nu som har varit hemma på gräddhyllan i ett par dagar för att gå på lite möten och fixa klart lite bokföring. Men idag kommer han tillbaks så vi får en dag till innan verkligheten komme tillbaks på måndag.

Vi skulle ju fira lite i helgen, men det får vi ta en annan dag då barnen är mer piggelina så de orkar leka med sina kära kusiner i Motala. Så grattis, grattis till Mia som nått 30 strecket och till Stina som nu är 3… Underbart!!!!!

Idag fyller även Felix i år och på söndag fyller syster yster Kitty-Lou år. Det bara kalasas hela tiden runt om oss lite var satans…

Idag lyser solen här på torpet och småfåglarna kvittrar runtomkring i träden. Så härligt det är helt enkelt. Fast efter att Liam, Noel och Alexander varit ute en stund var det nu dags å komma in. Liam känner ju inte att han tappar orken när han har roligt, så det vart lite tårar som kom. Men mammarika är smart, det fixade hon undan snabbt genom att ta fram UNO som de tre små sitter och spela vid köksbordet nu.

Nähä, om jag skulle ta för mig något en stund?!?!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.