Uppe me tuppen!

Idag var jag uppe med tuppen fast det gjorde inte så mycket för solen skiner och det gör mig så glad. Jag tror till och med att mitt halsont börjar gå ner lite så det kan inte bli bättre.

Jag och Thomas satt säkert till tolv i går kväll och tittade på tv, sen kom Thomas på att han var tvungen att gå upp tidigt idag för i dag skulle han lämna in bilen och få en framvagns inställning på Nybergs. Så då flyttade vi över till sovrummet men där åkte tvn på så jag är lite små trött.

Det är bra om vi är lite trötta idag för i morgon ska vi åka iväg tidigt och många mil, ja jag tror det är runt 70-80 mil om jag inte mins fel. Hoppas att det kommer att gå bra för barnen i bilen, vi får ju göra massa små stopp så att de får sträcka på sina små ben och lite energi i magen.

Jag kom på när jag satt här att Thomas fick med sig nyckeln till källaren så barnen kommer inte åt sina cyklar eller leksaker, hoppas att det inte tar allt för lång tid där nere på stan. Thomas var lite sugen på att gå in till stan och äta en frulle på ett kaffe, härligt för han!

Nu har mina små killar vaknat och jag ska snart börja med lite frulle till oss. Läsa JP och njuta av en kopp te.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.