Uppe med tuppen & tjock i skallen!

Vaknade tidigt idag av att tvn sattes på, fick för mig att Thomas redan åkt till jobbet men det hade han inte utan sov som en stock. Liam vaknade 06:01 och var piggelin och det kan man ju säga att inte jag var. Det känns som det sitter fast en taggtråd i halsen, näsan är igentäppt, huvudet som i ett vakuum och kroppen är i obalans.

Men det är ju bara att hugga tag i livet för det är ju inte någon som gör det åt en. Men jag behövde ju inte gå upp när Liam vaknade utan låg kvar till 8 då Noel som också är dunder förkyld och hostig vaknade till.

Vid det här laget har redan maken lämnat hemmet och begett sig till gruvan. Vi andra gjorde det vanlig, åt frulle och fixade till oss. Pappa Rolf ringde och även han är sjuk och skulle komma hit för att låna dusch och vila lite.

Så när vi var klara med allt tog jag på oss varma kläder hämtade upp min ”Dramaten” och gick ner till centrum för att handla lite jos och bröd. Sen är det ju ”fettisdagen” och så har vi ju stans bästa semlor på Gilberts konditori här på Ekhagen så även det inhandlades till oss. Stella fick sig en rejäl morgonpromenad så nu ligger hon utslagen i soffan hos Noel.

På vägen hem gick vi utvägen upp och då kom pappa Rolf körande och plockade upp Liam och Noel så gick jag och Stella resten av vägen hem med min fina Dramaten efter mig. Väl hemma såg jag att det blev skakiga semlor som jag bjöd på men de ska ju tuggas så skit samma hur de ser ut. Inte lätt att gå på knaggliga trottoarer och trängas.

Nu har pappa Rolf åkt, Liam är ute och gräver, Noel vilar med Stella och jag vilar mig här. Känns som jag gjort ett OS lopp idag så jag känner mig nöjd och kan nu njuta av vila.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.