Urk, snuviga!

 

Onsdag och snuviga värre…
…Noel inte alls så piggelin, tog med han ut för att rasta både Stella och Liam men det slutade med att Noel satte sig och vilade lite som han sa. Sen har Noel mest vilat hela dagen och i eftermiddag la sig både jag och Noel och tog att en vilopaus, så gott.
Liam har slitit på sitt iglo bygge utanför fönstret och han ger sig inte i första taget. Men i morgon ska Liam få gå till förskolan så ska jag och Noel vara hemma och kurera oss lite till.
Fick en stund för mig själv i kväll, fick lov av maken att lämna hemmet så jag tog och for upp till Ikea för att inhandla lite mer ljus och annat kul. Så skönt att bara ströva omkring en timme i lugn och ro och sen fick jag med mig Katta med så det var extra kul.
Har köpt Kittys födelsedagspresent med så det är fixat tills på fredag, nu har jag bara två kvar. Det är kalas helga helgen ju, fredag Kitty, lördag Nova och söndag Felix. Kalasa, kalasa hela daga…
 
Skit vad jag nyser och snorar då, har inte tid med det nu. Vill inte att de små ska vara sjuka heller för de har inte tid med det och vi har inte tid med något känns det som… URK!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.