Urk, vatten mitt i natten!

Vaknade i natt av att Noel ropade på mig, då var klockan 0:27 och jag var så trött. Hade somnat in så gott och blir man väkt då är man ju som en hösäck, men som tur var ville Noel bara ha ett glas vatten och det gick ju fort att ordna. Sen somnade jag om gott, så här gott har jag inte sovit på länge.

Vaknade av att Thomas kom in och gav mig en hejdå puss och sen somnade jag åter om nästan lika gott. Vid 7:26 ringde telefonen så då flög jag upp med ett ryck och möttes i hallen av Liam som ville säga god morgon. Det var pappa som ringde och han skulle komma och hämta Kittys nyckel för att fortstätta med badrumsrenoveringen hos Kitty.
Noel fick allt vakna med och det var väl tur för nattens törst hade gjort sitt i sängen så det var bara att sätta igång med att bädda rent och tvätta en tvätt. Vad drar jag för slutsats av det? Jo att jobb ger jobb…
Nu har pappa varit här och tagit en koppa kaffe med mig, mitt älskade morgonkaffe och till det ville han ha en smörgås och vad gör man inte för sina älskade föräldrar?! Ska snart göra mig klar och borsta tänderna på oss tre som är kvar här hemma. Har ju mindre lust att behöva ge mig ut idag igen i detta tråkiga snöiga väder för nu är jag trött på att det ska snöa hela tiden. Det som är bra idag är väl att det inte är lika kallt som det har varit i helgen.
Näpp, nu hinner jag inte sitta här med och slöa framför dataskärmen… Dags att röra på dödköttet!
Du saknar aldrig ditt vatten förrän källan sinar.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.