Urk!

Ännu en natt utan sömn. Nu räcker det inte med en hel ask med tändstickor för att hålla ögonlocken öppen. Kaffet tog jag ett helt paket till fyra koppar. Skeden står upp och det är så tjockt kaffet att det är mer ätbart än drickbart. Men jag är dock inte piggelin i hjärnan alls inte kroppen heller när jag tänker efter…

Lilla Liam har fått tillbaks sina magsmärtor och har haft ont hela natten. I morse så ringde vi till Ryhov, vårt andra hem. Vi har hjärtligt välkomna in, så Thomas och Liam for och jag, Knut och Noel är kvar här hemma och väntar. Är så trött på att Liam ska ha så ont och jag vill verkligen inte att det ska hålla på så här mer. Lider så med Liam när kramperna kommer och det finns ingenting att göra utan bara sitta med och vänta ut. Tragiskt, det är det rätta ordet!

Tant Marie är på väg upp får att ta sig en kopp kaffe med mig, Noel får nöja sig med ett glas saft. Fast jag tror att det funkar bra för kaffe smakar blä som han säger ibland eller vuxendricka. Roliga ord de kommer på de där småfolken.

Ja, på tal om något helt annat så fylle väl Pippi Långstrump år idag, eller rättare sagt skådespelerskan Inger. Så grattis, grattis!

Nu till kaffe bryggaren för att bända loss lite kaffe att snaska på!!!

Att vi på nytt skulle bli som barn är att begära för mycket. Men vi kan försöka förhindra att våra barn blir som vi.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.