Utbrott värre än Vesuvius!

Hjälp!!!!

Vart kom den envisheten och aggressiviteten ifrån?!?!

Idag hjälpte inte 1 2 3 metoden, inte höja rösten, inte ta bort privilegier och gud vet vad…

Det regnar idag på gräddhyllan. Vad behöver man när det regnar och ska vara ute?!?! Ja just det, regnkläder! Vad behövs ha på fötterna när det regnar och är pölar ute!?!? Ja just det, gummistövlar!

Vem fick ett utbrott och inte skull ha det i morse när det var dags att bege sig?!

Noel, min envisaste unge. Funderade på ett tag om jag över huvudtaget skulle få iväg Noel i morse och skulle jag det funderade jag på om de skulle kommit i tid då detta utbrott från ingenstans dök upp.

Jag fick helt sonika mota ut Noel i trapphuset och om inte grannarna hade vaknat innan så gjorde de det nu, det är en sak som är säkert. För det skrik Noel gav tror jag inte en självaste Pavarotti kan komma upp i.

För att inte komma försent fick jag till slut köra ner barnen i bilen. Stella som skulle ut på morgonpromenad fick snällt åka med en vända ner till skolan innan hon fick göra av sig.

Det är för tidigt det här med 6-årsutbrott på morgonen för mammarika, speciellt när mammarika inte är helt hundra heller. Men nu är de i skolan, jag har fått i mig en kopp kaffe och skulle jag varit rökare hade det nog hunnits med några pinnar på det.

Men det är ju tur att jag inte är, så kaffe får räcka. Kaffet gör ju sitt för att färga tänderna, en last är en last för mycket!

Nu är det fina fröken som förmodligen får ta dust nummer två med Noel vid rasten som kommer efter morgonstunden. Då är jag hemma, sittande i soffan med en go filt om mig och helt omedveten om hur Noel får eller inte får ett nytt Vesuvius-utbrott…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.