Uttråkad!

Jaha, en dag med en sovande Liam och en Noel som varit hos en kompis och lekt nästan hela dagen. Då har mammarika fått mycket gjort. Det vart datarummet som blev mitt mål. Nu är jag nästan helt klar, men det återstår lite och det är ju att Thomas får väl vara med och godkänna vissa saker som bör åka i soporna. Det kan ju vara en sladd eller en skruv som han inte kan leva utan och det vore ju hemskt av mammarika att göra han så ledsen och förtvivlad.

Det är här som jag får ta fram min kvinnliga list, den smarta frun får titta fram om han mot förmodan nu vill spara skiten. Då får jag på något sätt göra så at han tror att han INTE behöver något av det som han tror att han kommer att använda. Men frun, som är jag då anser att har han inte rört det sen vi princip flyttade till gräddhyllan kommer han förmodligen inte röra det nu heller…

Jaha, då är det mörkt, snart kvällsmat och soffan. Ska bara invänta maken som borde ge upp gruvan och rädda sin fru från trisstress av att gå fram och tillbaks i vårt residens.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.